بررسی فقهی- حقوقی سقط جنین در رادیو معارف

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، برنامه” فقه پویا” از دوشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۰ به بررسی فقهی حقوقی سقط جنین با حضور حجت‌الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی می پردازد.

این برنامه که به همت گروه فقه و اندیشه طراحی و تولید می‌شود به تبیین حرمت سقط جنین در روایات، تعریف اسقاط جنین و تفاوت آن با مرده زایی ، فتاوای مراجع معظم در سقط جنین و تاثیرات رواج سقط جنین در جامعه می پردازد.
همچنین بررسی فقهی ماده واحده سقط درمانی و حرج، بررسی طرح جوانی جمعیت در مجلس در حوزه سقط جنین،ناهنجاریهای ژنتیکی و مسئله حرج و مشکلات اقتصادی و غیر آن و طرح غربالگری و مشکلات اجرایی و شرعی از جمله موضوعاتی است که در این برنامه با آن پرداخته می شود.

برنامه “فقه پویا” به تهیه کنندگی دکتر محمد جواد طوسی، کارشناسی حجت‌الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه، دوشنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴:۵۰ از رادیو معارف به روی آنتن می رود.