نشست علمی طالبان و آینده افغانستان

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در پی تحولات اخیر کشور افغانستان، گروه سیاست پژوهشکده نظام‌‌های اسلامی پژوهشگاه با همکاری معاونت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری، نشست علمی را به صورت حضور محدود و مجازی برگزار می کند.

بر همین اساس نشست علمی با موضوع “طالبان و آینده افغانستان” با حضور و ارائه حجت‌الاسلام و المسلمین حیات‌الله یوسفی و دکتر عبدالوهاب فراتی برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این نشست، حجت الاسلام و المسلمین محمد ملک‌زاده می‌باشد.

لازم به ذکر است نشست علمی “طالبان و آینده افغانستان”، شنبه ۱۹ تیر ماه جاری از ساعت ۱۱:۰۰ در سالن جلسات ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت به نشانی: قم، خیابان ۷۵ متری عمار یاسر، خیابان شهید آیت الله قدوسی، طبقه پنجم، به صورت حضوری (محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی) و همچنین مجازی تحت نرم افزار اسکایپ برگزار می‌شود.

علاقمندان جهت دنبال کردن این نشست می توانند از اینجا متصل شوند.