بررسی جایگاه عدالت در سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

برگزاری نشست هم‌اندیشی “جایگاه عدالت در سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت” توسط گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه با همکاری اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست هم‌اندیشی “جایگاه عدالت در سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت” توسط گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه با همکاری اندیشکده عدالت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این نشست حجت‌اسلام دکتر سیدسجاد ایزدهی، حجت‌الاسلام دکتر سیدکاظم سیدباقری و آقای دکتر حسین رمضانی حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این نشست حجت‌الاسلام دکتر محمد ملک‌زاده می‌باشد.

نشست هم‌اندیشی “جایگاه عدالت در سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت”، سه‌شنبه ۱۱ تیر ماه جاری از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم به نشانی: بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی و همزمان به صورت ارتباط ویدئو کنفرانس با دفتر تهران برگزار خواهد شد.

حضور علاقه‌مندان در این کرسی بلامانع است.