کرسی نقش برداشت‌های نادرست از گزاره‌های اسلامی در خشونت خانوادگی علیه زنان برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی- ترویجی “نقش برداشت‌های نادرست از گزاره‌های اسلامی در خشونت خانوادگی علیه زنان” توسط گروه فقه و حقوق پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه و با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت‌الاسلام علی محمدی جورکویه به عنوان ارائه‌دهنده، حجج‌اسلام دکتر فرج‌الله هدیت‌نیا و دکتر غلامرضا پیوندی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این کرسی، حجت‌الاسلام محمد حسنی می‌باشد.

کرسی علمی ـ ترویجی “نقش برداشت‌های نادرست از گزاره‌های اسلامی در خشونت خانوادگی علیه زنان”، چهارشنبه ۱ اسفند ماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقه‌مندان در این کرسی بلامانع است.