نشست اصول‌گرایی و اصلاح طلبی برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،‌ به همت کانون اندیشه جوان وابسته به پژوهشگاه، سومین نشست از سلسله گفت‌وگوهای تشکل‌های دانشجویی با عنوان «اصول‌گرایی و اصلاح طلبی»، روز سه‌شنبه مورخ ۹ بهمن ماه جاری برگزار می‌شود.

در این نشست علمی که از ساعت 15:00 در کانون اندیشه جوان برگزار خواهد شد، کیامحمد صرفی «سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران»، سعید پهلوان‌زاده «مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس»، علی اسکندری «نماینده جنبش عدالت‌خواه دانشجویی» و علی مرکزی «دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی» به بحث و گفت‌وگو با یکدیگر می‌پردازند.

کانون اندیشه جوان وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از علاقمندان جهت حضور در این نشست علمی واقع در محل کانون به نشانی: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان وصال شیرازی، کوچه دکتر فرهنگی (بهنام)، پلاک 19 دعوت به عمل می‌آورد.

مطلب قبلیشاکرین: انقلاب اسلامی بستر رشد و توسعه معرفت دینی را پدید آورد
مطلب بعدیکرسی علمی توحید ربوبی و برون‌دادهای آن در پاسخ به مسائل سیاسی برگزار می‌گردد

1. Superb post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

2. I just could not depart your web site before suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts

3. I haven’t checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

4. There are actually a number of particulars like that to take into consideration. That could be a great point to carry up. I supply the thoughts above as normal inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where crucial factor will be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged around things like that, however I’m sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls really feel the influence of only a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

5. Thanks for any other informative web site. Where else may just I get that type of information written in such a perfect way? I have a undertaking that I’m just now running on, and I have been on the look out for such info.