نشست علمی تاریخ زندگی امامان معصوم(ع) برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی تاریخ زندگی امامان معصوم(ع)، به همت گروه تاریخ و تمدن پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در تهران برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامحسن محرمی به عنوان ارائه دهنده حضور خواهد داشت. نقادی این نشست نیز بر عهده آقایان دکتر حسین ایزدی و دکتر علیرضا علمی می‌باشد.

همچنین دکتر حسین احمدی مدیر گروه تاریخ و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دبیر علمی این نشست خواهد بود.

نشست علمی تاریخ زندگی امامان معصوم(ع) دفتر اول، بعد از ظهر روز چهارشنبه مورخ ۳۰خردادماه جاری از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سازمان مرکزی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، خیابان پژوهشگاه(۲)، شماره ۲، برگزار خواهد شد.