مراسم عمامه‌گذاری طلاب شهرری با حضور آیت‌الله رشاد

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آیین عمامه‌گذاری طلاب مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهرری همزمان با جشن میلاد سراسر نور قطب عالم امکان حضرت مهدی موعود(عج) با حضور آیت‌الله علی‌اکبر رشاد رییس و موسس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران، سه‌شنبه شب مورخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه جاری، بلافاصله بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در آن مدرسه مبارکه برگزار خواهد شد.

در این مراسم که با سخنرانی آیت‌الله رشاد همراه است، برای بیش از چهل نفر از طلاب جوان عمامه‌گذاری به دست ایشان صورت می‌گیرد.

آیین عمامه‌گذاری طلاب مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهرری و استان تهران، سه‌شنبه شب مورخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه جاری، بلافاصله بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در مدرسه علمیه امام حسین(ع) به نشانی تهران، شهرری، میدان نماز، ۳۵ متری امام حسین(ع)، کوچه شهید صاحب‌الزمانی برگزار می‌شود.