کرسی علمی ـ ترویجی نقش کلام سیاسی در فرآیند بازسازی نظریه ولایت فقیه برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ـ ترویجی “نقش کلام سیاسی در فرآیند بازسازی نظریه ولایت فقیه”، توسط گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام دکتر محسن مهاجرنیا به عنوان ارائه دهنده و حجج اسلام آقایان دکتر سیدسجاد ایزدهی و قاسم ترخان  به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیر علمی این کرسی حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدکاظم سیدباقری می‌باشند.

کرسی علمی ـ ترویجی “نقش کلام سیاسی در فرآیند بازسازی نظریه ولایت فقیه”، روز سه‌شنبه مورخ ۲۴ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این کرسی علمی بلامانع است.