چاپ ششم کتاب بازتاب جهانی انقلاب اسلامی منتشر شد

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کتاب “بازتاب جهانی انقلاب اسلامی” اثر دکتر منوچهر محمدی، محقق گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه، به چاپ ششم خود رسید.

این اثر ارزشمند از فصول مختلفی تشکیل شده است. فهرست تفصیلی مطالب این کتاب به شرح زیر می‌باشد:

فصل اول: کلیات و مقدمه

فصل دوم: ویژگی‌های انقلاب اسلامی

فصل سوم: تحولات نظام بین‌الملل بعد از پیروزی انقلاب اسلامی

فصل چهارم: حوزه خلیج فارس

فصل پنجم: شامات

فصل ششم: شمال آفریقا

فصل هفتم: آفریقای سیاه

فصل هشتم: آسیای مرکزی، قفقاز و ترکیه

فصل نهم: شبه قاره هند

فصل دهم: خاور دور

فصل یازدهم: جمع بندی و نتیجه گیری

چاپ ششم کتاب “بازتاب جهانی انقلاب اسلامی” اثر دکتر منوچهر محمدی، با قیمت ۳۵،۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عرضه گردیده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب می‌توانند به وبگاه سازمان انتشارات پژوهشگاه مراجعه نمایند.

مطلب قبلیاولین روز همایش علمی استقلال و ارزش‌های جهانی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
مطلب بعدینشست مشترک مدیرحوزه‌های علمیه سراسرکشور و ریاست پژوهشگاه برگزار شد

1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

2. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

3. Only wanna input on few general things, The website design and style is perfect, the articles is really wonderful. “Taxation WITH representation ain’t so hot either.” by Gerald Barzan.

4. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…