نشست معارفه مدیر و اعضای شورای علمی گروه فلسفه دانشنامه قرآن شناسی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست گروه فلسفه دانشنامه قرآن‌شناسی به همت پژوهشکده دانشنامه‌نگاری دینی پژوهشگاه، با حضور رئیس پژوهشکده و اعضای شورای علمی گروه فلسفه دانشنامه در قم برگزار شد.

در این نشست که با حضور حجج اسلام و المسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی (رئیس پژوهشکده دانشنامه نگاری)، عبدالرحیم سلیمانی بهبهانی (معاون دانشنامه قرآن شناسی)، اکبر زرعتیان (مدیر علمی فنی پژوهشکده و نماینده ساختاری)، یارعلی کردفیروزجانی، حسین مظفری، مهدی عبداللهی، عبدالله محمدی، حسن اسماعیل پورنیازی، برگزار شد اهداف، ساختار و مدیر و اعضا جدید شورای علمی معرفی شدند.

به همین منظور حجت اسلام و المسلمین یارعلی کردفیروزجانی بعنوان مدیر گروه فلسفه و همچنین حجج اسلام و المسلمین آقایان حسین مظفری، مهدی عبداللهی، عبدالله محمدی و حسن اسماعیل پورنیازی به عنوان اعضای جدید شورای علمی گروه انتخاب شدند.

جلسه گروه فلسفه دانشنامه قران شناسی عصر روز سه‌‌شنبه مورخ ۱۲ دی ماه جاری از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ با حضور رئیس پژوهشکده و اعضای علمی گروه فلسفه در ساختمان پژوهشکده دانشنامه نگاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.