بازدید پروفسور آرتور بوهلر از پژوهشکده دانشنامه‌نگاری

به همت اداره کل ارتباطات علمی بین المللی پژوهشگاه، پروفسور آرتور بوهلر استاد دانشگاه ویکتوریای نیوزیلند از پژوهشکده دانشنامه نگاری پژوهشگاه دیدار و با ریاست پژوهشکده به بحث و گفتگو نشست.به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پروفسور آرتور بوهلر استاد دانشگاه ویکتوریای کشور نیوزیلند که در زمینه فلسفه، عرفان و زبان شناسی معنویت صاحب نظر می باشد، ضمن حضور در پژوهشکده دانشنامه نگاری پژوهشگاه، با حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم مقیمی به دیدار و گفتگو نشست.پروفسور بوهلر آمریکایی تبار که چندی پیش نیز به مکتب تشیع گرویده است در زمینه کتب و موسوعات نگاشته‌شده درباره حضرت فاطمه زهراء(س) در حال تحقیق است.در این دیدار که با حضور آقایان مقیمی، شجاعی پور و حسامی از پژوهشگاه صورت گرفت، رییس پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با توضیح پیرامون دانشنامه فرهنگ فاطمی(س)، هدف از نگارش و محتوای این موسوعه ارزشمند را برای پروفسور بوهلر تشریح نمود.