به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در اختتامیه هفته هنر انقلاب که ۳۱ فروردین ماه سال جاری در حوزه هنری برگزار شد، دکتر محمدرضا سنگری به عنوان چهره ماندگار هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب با قرائت کلامالله مجید و اجرای ارکستر سمفونیک و خوانندگی امیرحسین سمیعی با قطعه ایران و اجرای رسالت بوذری آغاز شد.
در بخش دیگر این اختتامیه نامزدهای «چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب اسلامی» بر اساس فعالیتهای انجام شده در سال ۱۴۰۳ محمدرضا سنگری مدیر گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه چهره ماندگار هنر انقلاب شناخته شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.
محسن مؤمنیشریف درباره محمدرضا سنگری گفت: وی شخصیتی برجسته در حوزه خطابه مجالس حضرت سیدالشهدا (ع) است و در هیئات، سخنرانیهای جذاب و بیمانندی دارد. یکی از دوستانی که از شهر ایشان هستند، میگفت: پدرم چهل سال در سخنرانیهای ایشان شرکت کرده و هنوز از ایشان سخن تکراری نشنیده است.
وی در ادامه افزود: محمدرضا سنگری همچنین از مؤلفان برجسته در حوزه ادبیات و کتابهای درسی است که سالها دانشآموزان در دورههای مختلف با نام و قلم وی آشنا هستند. در حوزه پژوهش و تحقیق نیز، تمام هنرمندانی که در زمینه عاشورا و نهضت امام حسین (ع) فعالیت میکنند، به آثار وی نیاز دارند. سنگری با دقت و جزئیات فراوان به شخصیتهای این نهضت پرداخته است و من در جای دیگری مشابه این نگاه عمیق را نیافتهام. این پژوهشها میتواند برای هنرمندان بسیار مفید واقع شود.
مومنیشریف تاکید کرد: در زمینه جریانسازی و بنیانگذاری جریانهای فرهنگی و هنری، محمدرضا سنگری حق بزرگی بر گردن ادبیات آئینی دارد. من تنها به سه مورد از این آثار اشاره میکنم: نخست، محمدرضا سنگری و همکارانشان چون مرحوم مردانیها، احد ده بزرگی و خسرو آقایاری در اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد که وزارت آموزش و پرورش اردوهای دانشآموزی در رامسر برگزار میکردند، برخی از دانشآموزان و علاقهمندان به ادبیات آئینی را پرورش دادند که امروز از بزرگان این حوزه هستند. دوم، شب شعر عاشورای شیراز است که از چهل سال پیش تاکنون برگزار میشود و محمدرضا سنگری محور علمی و فکری این جریان هستند. سوم، اندیشکده ادبیات پایداری است که بنیانگذار آن، محمدرضا سنگری است و انشاءالله سالهای آینده شاهد برکات این بنیاد خواهیم بود. اگر بخواهم میان تمام ابعاد شخصیتی وی که در حوزههای مختلف دارند، به یکی اشاره کنم و آن را برجستهترین بُعد بدانم، بیتردید وجه معلمی سنگری است. چه در کلاسهای دانشگاه تهران، چه در کوچه و خیابان، و در هر شرایط دیگری، محمدرضا سنگری همیشه معلم است و همواره میتوان از وی آموخت.
پایانبخش آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب نیز اجرای سرود «ای ایران» توسط ارکستر و امیرحسین سمیعی و همچنین اکران فیلم سینمایی «اشک هور» بود.
گفتنی است، حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مرتضی سرهنگی، راضیه تجار، علیمحمد مودب، ابراهیم حاتمیکیا، قادر آشنا، عبدالحمید قدیریان، وحید یامینپور، حسن روحالامین، فرزانه فخریان، مسعود نجابتی، سید مسعود شجاعیطباطبایی، محسن مومنیشریف و جمال شورجه از جمله حاضران در ایین اختتامیه هفته هنر انقلاب بودند.