به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی «الگوی سوم» ویژه مبلغان با ارائه حجتالاسلام دکتر فرج الله هدایتنیا عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان برگزار شد.
حجتالاسلام فرج الله هدایتنیا در این نشست اظهار کرد: در الگوی سوم که براساس گفتمان انقلاب اسلامی و رهنمودهای حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، شکل گرفته است، زن هم رکن خانواده است و هم در عرصههای سیاسی، اجتماعی و حکومتی مشارکت اثرگذار و فعال دارد.
عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه با بیان اینکه حضور بانوان استان در این جلسه نشانده پویایی مسئله الگوی سوم در جهان است، بیان کرد: الگوی سوم زن، یک الگوی مستقل از الگوی غرب و شرق است؛ براساس الگوی سوم زن و گفتمان انقلاب اسلامی، نقش زن، یک نقش تاریخساز و تمدنساز است.
وی ادامه داد: پیام مسئله الگوی سوم اسفند ۱۳۹۱ از سوی مقام معظم رهبری صادر شد ولی مورد اقبال دستگاههای حاکمیتی قرار نگرفته و رسانه ملی و حوزههای علمیه به این مسئله ورود نکردند، لذا گفتمان الگوی سوم زن خیلی ناشناخته باقی مانده است.
حجتالاسلام هدایت نیا با بیان اینکه خوشبختانه در دولت جدید مردمی نگاه ویژهای به مسئله زن و خانواده و الگوی سوم در طرح کلان دارد، افزود: هدف ما تدوین سند ملی الگوی سوم در فهرست اسناد بالادستی بوده تا بتوانیم طرحهای جامعی را برای عملیاتی کردن الگوی سوم و بحث کنشگری اجتماعی بانوان در جامعه ارائه دهیم.
وی با بیاناینکه در الگوی سوم در مورد شاخصههای سبک زندگی، سیاست و رویکرد زنان در جامعه را مورد بررسی قرار میدهد، گفت: این جلسه فرصت خوبی است که نظرات و مطالب به اشتراک گذاشته شود، لذا دشمن از طریق جنگ ترکیبی و فضای مجازی بهدنبال آن است که ادراکات معرفتی جامعه را مختل کند تا الگوهای زن، تغییر کند.
عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه اضافه کرد: موضوع الگوی سوم زن مختص به جوامع غربی نیست بلکه درون جامعه اسلامی هم برخی دانشمندان و صاحبان اندیشه نسبت به کنشگری زن در جامعه انتقاد دارند که این موضوع باید در جامعه تبیین شود.