رسانه‌های دشمن با سیاه نمایی، مشكلات را چند برابر بازتاب می‌دهند

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، برنامه «عصر انقلاب» رادیو گفت‌وگو با موضوع بررسی بایسته‌های جهاد تبیین در مقابله با كلان راهبردهای جنگ شناختی دشمن برای ایجاد شكاف میان مردم و نظام و با حضور دكتر محسن ردادی عضو هیات علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه به روی آنتن رفت.

محسن ردادی با بیان اینكه دشمن برای نفوذ و ایجاد شكاف در جامعه، روی گسل‌های موجود حساب كرده است گفت: دشمن روی گسل‌های موجود می‌ایستد و تلاش می‌كند از طرق مختلف این گسل‌ها را تعمیق كند.

وی با تصریح بر این مسئله كه دشمن روی گسل‌های اجتماعی سرمایه گذاری كرده است و تلاش دارد از این طریق ایران را ضعیف كند اظهار كرد: از نام ایران استفاده می‌كنم زیرا معتقد هستم آنها فقط دشمن جمهوری اسلامی نیستند و آنها با موجودیتی به نام ایران مشكل دارند و قصد آنها كندن دندان لقی به نام ایران است تا از نظر خودشان موضوع را ریشه‌ای حل كنند.

عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با تاكید بر اینكه نباید از گسل‌های اجتماعی در كشورمان ترسید بیان كرد: نباید تصور كنیم اگر اشكال و ایرادی وجود دارد و فاصله‌ای بین مردم و حكومت است، به معنای پایان است و نمی‌توانیم ضعف‌ها را جبران كنیم. مطمئنا ضعف‌هایی داریم كه در گام نخست آن ضعف‌ها را بپذیریم و با این نگاه با مردم مواجه شویم.

وی از اثرگذاری رسانه‌ها بر بخشی از مردم گفت و اشاره كرد: البته گسل‌های اجتماعی نتیجه رسانه نیست زیرا مردم در واقعیت‌ها نیز مسائل و مشكلات را مشاهده می‌كنند اما این رسانه‌ها با سیاه نمایی، مشكلات را چند برابر بازتاب می‌دهند. بنابراین در گام نخست باید ضعف‌ها را پذیرفت تا با مردم همدل شویم و سپس شروع كنیم روی نقاط قوت و اشتراك دست بگذاریم.

ردادی افزود: همانطور كه رهبر معظم انقلاب فرمودند هر كسی كه علیه جمهوری اسلامی یا اسلام صحبت كرد دشمن است بلكه هر كس بخواهد این مردم را دو پاره كند و وحدت مردم را بر هم بزند و تفرقه ایجاد كند دشمن است. در حقیقت رهبر انقلاب عامل حفظ نظام را وجود وحدت و همدلی بین مردم می‌دانند. بدون تردید اگر همدلی میان مردم از بین برود، پیروزی دشمن خیلی نزدیك و آسان خواهد بود.

عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بخش مهمی از اغتشاشات اخیر را متكی بر رسانه دانست و عنوان كرد: افراد كف خیابان بر اساس فضاسازی رسانه‌ها به خیابان آمدند و حتی بالاتر از آن، اغتشاشات در رسانه‌ها رقم خورد و در عالم واقع و خیابان‌ها خبر زیادی نبود. اگر رسانه‌های معاند را ملاك قرار می‌دادیم، فكر می‌كردیم مدت زیادی است كه جمهوری اسلامی ایران سقوط كرده است.