به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آئین اختتامیه چهارمین دوره جایزه ملی ایثار بصورت مجازی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن تشکر از دستاندرکاران برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران از ماهها قبل در حال تلاش و برنامهریزی برای برگزاری این جشنواره هستند. برگزاری اختتامیه این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن به تعویق افتاد و امروز با برنامهریزیهای انجام شده به صورت مجازی برگزار میشود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تقدیر از دستگاههای همکار در برگزاری این جشنواره گفت: جا دارد از همکاریهای مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور، وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این جشنواره تشکر ویژه داشته باشیم.
معاون رییس جمهور در پایان تأکید کرد: برنامهها و جشنوارههایی برای تقدیر از خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران به صورت مستمر برگزار میشوند و انشاءالله شاهد درخشش بیش از پیش این عزیزان در سطح کشور باشیم.
حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز درباره چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: این جشنواره برای تقدیر از موفقیتهای علمی و آموزشی نسلی برگزار میشود که بذر بالندگی آن توسط امام خمینی (ره) در ۳۴ سال قبل کاشته شد.
بیانیه هیئت داوران این جشنواره نیز توسط محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار قرائت شد.
همچنین پیامهای تصویری دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر محمدمهدی تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به جشنواره پخش شد.
در پایان این مراسم اسامی ۷۱ برگزیده این جشنواره اعلام و مراسم تقدیر از آنان به صورت مجازی برگزار شد. لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین دکتر بهرام دلیر عضو هیات علمی گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه، جانباز جنگ تحمیلی و فرزند شهید والامقام سلمان دلیر حائز دریافت چهارمین جایزه ملی ایثار شد.
وی که دانش آموخته حوزه علمیه قم و حائز رتبه اول سطح ۴ حوزوی در سال ۱۳۹۸، دارای مدرک سطح ۴ فقه و اصول و دارای دکترای تخصصی علوم سیاسی است و نیز بعنوان پژوهشگر و صاحب آثار پژوهشی در زمینه علم کلام، فلسفه و حکمت متعالیه، فقه، عرفان، سیاست، مولف ۶ کتاب در زمینه فلسفه، سیاست و عرفان است، این پژوهشگر هم چنین مدرس رسمی درس خارج فقه و اصول فلسفه و عرفان و تفسیر در حوزه علمیه و عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و استاد مدعو دانشگاه است. فلسفه عرفان سیاسی، وجوه سیاسی در اسماء حسنی، الگوی نظام سیاسی در حکمت متعالیه بخشی از آثار بهرام دلیر است.