دیدار سرپرست دانشنامه ها و اعضای شورای علمی، با مدیرعامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی

به گزارش علی ربانی کارشناس دبیرخانه شورای های علمی، همزمان با آغاز برگزاری جلسات شورای علمی دانشنامه قرآن شناسی، جناب حجت الاسلام و المسلمین مهدی شریعتی تبار، مدیرعامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی و حجت الاسلام و المسلمین مومن زاده، مدیر گروه قرآن بنیاد، برای عرض خوشامدگویی به سرپرست دانشنامه ها حضرت آیت الله رشاد و اعضای شورای علمی دانشنامه در یکی از جلسات شورای علمی دانشنامه حضور یافته و به اعضای شورا خیر مقدم عرض نمودند.

در این دیدار ضمن خوشامدگویی ریئس بنیاد پژوهش ها به اعضای شورای علمی دانشنامه، گزارشی از فعالیت های این بنیاد توسط حجت الاسلام و المسلمین شریعتی تبار، خدمت اعضای شورای علمی دانشنامه ارائه گردید. پس از آن حضرت آیت الله رشاد گزارشی از تولید دانشنامه ها و روند بررسی و تصویب مقالات و شأن شورای علمی دانشنامه ارائه فرمودند.

در پایان جلسه، یک دوره دانشنامه فاطمی در ۶ مجلد، از سوی سرپرست دانشنامه ها، حضرت آیت الله رشاد به بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی اهدا گردید.