تودیع و معارفه دبیر شورای علمی دانشنامه ها و بررسی و تصویب ۵ مقاله

جلسات ۴۱۰ تا ۴۱۹ شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی ۴ و ۵ خردادماه ۹۶ در خاوه برگزار شد؛

در این سفر علمی دو روزه که در اردوگاه حوزه علمیه خواهران برگزار گردید، حضرات آیات و حجج اسـلام آقایانعلی اکبر رشاد، سیدمحمد غروی، احمد قدسی، عبدالرحیم سلیمـانی، سعید داودی، ابوالقاسم مقیـمی‌حاجی‌، اکبر زراعتیـان و احمد مهدی‌زاده حضور داشتند.

در این سفر در مجموع ۱۰ جلسه علمی برگزار که طی آن مقالات رؤیت از گروه کلام، جنگ های پیامبر از گروه تاریخ، قناعت، صلح و دعا  از گروه اخلاق بررسی و به تصویب رسید.

در ضمن این جلسات، مراسم تودیع و معارفه دبیر شورای علمی دانشنامه ها برگزار گردید. در این رابطه توسط ریاست محترم پژوهشگاه، از جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای رحیم ابوالحسینی به جهت خدمات علمی مخلصانه در سمت دبیری شورای علمی دانشنامه‌ها با اهدای دوجلد از دانشنامه علوم قرآن تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در ادامه حکم دبیری شورای علمی دانشنامه ها توسط حضرت آیت الله رشاد به جناب آقای دکتر احمد مهدی زاده ابلاغ گردید.

در خاتمه توسط ریاست محترم پژوهشگاه و اعضای محترم شورای علمی دانشنامه، از عوامل اجرایی، آقایان علی ربانی و قاسم قاسمی تقدیر و تشکر به عمل آمد.