در برابر هجمه هایی که فرق اسلامی بر علیه شیعیان انجام می دهند، وقتی می بینند چنین دانشنامه ای در باره قرآن نوشته شد، می بینند سر کار ما با قرآن از آنها بیشتر است+ فیلم

به گزارش خبرگزاری حوزه آیین رونمایی از دو مجلد از دانشنامه علوم قرآن، در هجده اسفند ماه سال ۹۵، با حضور و افاضه حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی دامت برکاته برگزار شد. حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در این مراسم فرمودند: دانشنامه قرآن می تواند پاسخی برای این عطش روز افزونی که در دنیا راجع به اسلام و راجع به قرآن است، ارائه بدهد. بعضی از فرق اسلامی می گویند شیعیان با قرآن سر و کار ندارند. اما وقتی می بینند یک دانشنامه این چنینی نوشته شده است، می بینند که سر کار ما، از سر کار آنها با قرآن بیشتر است. توضیحات بیشتر در این رابطه را در کلیپ مربوطه مشاهده فرمایید.

ببینید: برای دانلود و مشاهده این فیلم اینجا    کلیک کنید