تصویب ۴ مقاله از گروه های علمی دانشنامه علوم قرآن

جلسات ۴۰۲ تا ۴۰۶ شورای علمی دانشنامه علوم قرآن در مورخ ۱۹ و ۲۰ اسفند ماه سال ۹۵ در روستای خاوه برگزار شد.
در این سفر علمی دو روزه که در اردوگاه حوزه علمیه خواهران خاوه برگزار گردید، حضرات آیات و حجج اسـلام آقایان: علی اکبر رشاد، احمد قدسی، عبدالرحیم سلیمـانی، عبدالکریم بهجت‌پور، سعید داودی، ابوالقاسم مقیـمی‌حاجی‌، اکبر زراعتیـان و احمد مهدی‌زاده حضور داشتند طی این سفر در مجموع ۸ جلسه علمی برگزار شد و مقاله های عبادت به نگارش آقایان احمد مهدی زاده و حمید رضا شاکرین از گروه فقه عبادی، آراستگی به قلم آقای علی نبی اللهی از گروه اخلاق، حیات الهی به قلم آقای محمد محمد زاده از گروه کلام و قطع عضو به قلم آقای محمد حسنی از گروه حقوق جزا بررسی و به تصویب رسید. در این جلسات همچنین ریاست محترم پژوهشگاه و سرپرست دانشنامه‌ها از طرف شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی، از مجموعه عواملی که در مراحل مختلف تولید و نهایی سازی دانشنامه نقش داشته‌اند و برگزار کنندگان آیین رونمایی دانشنامه علوم قرآن، تقدیر و تشکر نمودند.