خسروپناه: در سه سال اخیر بیش از دو هزار کرسی ترویجی در کشور برگزار شده است

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر هیات و رییس دبیرخانه حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست «آزاداندیشی، ضرورت‌ها، راهبردها و آسیب‌شناسی» که صبح روز یکشنبه مورخ ۱۵ بهمن ماه جاری توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه ما در زمینه کرسی‌های آزاداندیشی دو کار مهم ساختاری انجام داده و بدنه دانشگاه‌ها را درگیر کردیم، اظهار داشت: در حال حاضر ۳۶ نظریه علمی ثبت شده و داوران پذیرفته‌اند این نظریات دارای نوآوری است.

خسروپناه با بیان اینکه در سه سال اخیر ۲ هزار کرسی ترویجی در کشور داشته‌ایم گفت: تنها تعداد ۳۰۰ کرسی از این کرسی‌ها، نظریه‌پردازی است.

رئیس دبیرخانه حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ما این کرسی‌ها را در دانشگاه آزاد برگزار کردیم یادآور شد: در زمان مدیران سابق این دانشگاه از جمله آقای میرزاده، آنها نقشی در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی نداشتند اما تیم جدید آقایان ولایتی و رهبر و لزوم برگزاری این کرسی‌ها تاکید دارند.

وی با اشاره به اینکه در ۱۰ منطقه از کشور برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی برنامه‌ریزی کرده‌ایم، خاطرنشان کرد:‌ اولین آسیب‌شناسی در این زمینه یک آسیب معرفتی است.

خسروپناه ادامه داد: بنده برای کرسی‌های نظریه‌پردازی با وزیر اطلاعات، مسئولان امنیتی سپاه و دادستانی کل کشور جلسه گذاشتم و گفتم اگر کار ما درچارچوب قوانین است، شما حق دخالت ندارید و اگر اشکالی هست باید از چارچوب وزارت علوم برطرف شود.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: البته بنده در این ۴ سال که مسئولیت کرسی آزاداندیشی را بر عهده داشتم تاکنون یک مورد دخالت از آنها ندیدم.

خسروپناه همچنین با بیان اینکه ما باید به چهره‌سازی نیروهای جدید بپردازیم، تاکید کرد: دوستان اصولگرای ما رسالت خود را از دست داده‌اند و ما دیگر رسالت محور نیستیم و سرمان در کار خودمان است لذا در طول ۲۰ سال اخیر نیروهای فاضل و متدین خوب کم نداشته‌ایم اما برخی حتی حاضر نیستند به جلسات بیایند.