کرسی ترویجی تأملی بر نظام طبقه‌بندی سنت‌های الهی در جامعه و نقش آن در پیشرفت

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی ترویجی “تأملی بر نظام طبقه‌بندی سنت‌های الهی در جامعه و نقش آن در پیشرفت”از سلسله کرسی‌های ترویجی حلقه تخصصی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مرکز مطالعات بینارشته‌ای با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه و همکاری گروه کلام و دین‌پژوهی پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی،روز پنجشنبه مورخ ۱۴ بهمن ماه جاری در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسم ترخان به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام و المسلمین عبدالکریم بهجت پور، احمد مرادخانی و محسن عرفایی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

کرسی ترویجی”تأملی بر نظام طبقه‌بندی سنت‌های الهی در جامعه و نقش آن در پیشرفت”صبح پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.