کرسی ترویجی با عنوان” عدالت بین نسلی”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی ترویجی عدالت بین نسلی از سلسله کرسی های علمی موسسه آموزش عالی حوزوی حکمت وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با همکاری انجمن علمی اقتصاد اسلامی حوزه و مشارکت هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، صبح پنج شنبه ۲۰ اسفندماه جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید فراهانی فرد ایراد سخنرانی داشته و نقادی کرسی نیز بر عهده حجج اسلام و المسلمین آقایان مجید رضایی و ناصر جهانیان خواهد بود.

گفتنی است این کرسی علمی صبح پنج شنبه ۲۰ اسفندماه ۹۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.