همایش “من و نامه رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، همایش «من و نامه رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا» به همت کانون اندیشه جوان و دفتر مطالعات دعوت اسلامی واحد جهاد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)  به مناسبت روز جوان برگزار می شود.

در این همایش که سه شنبه 5 خرداد، ساعت 15 در دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار می شود، صاحب نظرانی همچون:

آیت ا… علی اکبر رشاد

حمیدرضا مقدم فر با موضوع “بررسی ابعاد محتوایی نامه رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا”

حجت الاسلام بهمن اکبری با موضوع “تحلیل گفتمان نامه رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا”

حجت الاسلام حسین ملک زاده با موضوع “زیبایی های اسلام از نگاه غیر مسلمانان در غرب”

خانم مرضیه هاشمی با موضوع “ابعاد استعماری فرهنگ غرب و تصویرسازی نادرست از اسلام”

جناب آقای سیدمحمدرضا اصنافی با موضوع “ظرفیت شناسی شبکه های اجتماعی در انتقال پیام مفهوم نامه”

سخنرانی خواهند کرد.

لازم به یادآوری است که همایش «من و نامه رهبری به جوانان آمریکای شمالی و اروپا» سه شنبه 5 خرداد، ساعت 15، در دانشگاه امام صادق(ص) به نشانی: بزرگراه چمران، سرپل مدیریت، سالن شهید مطهری، دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار می شود.