نشست علمی با عنوان موضوع فلسفه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی موضوع فلسفه، دوشنبه ۲۹ دی ماه جاری با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم برگزار خواهد شد. در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین حسین عشاقی به عنوان ارائه دهنده بحث به تبیین عنوان نشست یعنی موضوع فلسفه خواهد پرداخت، همچنین نقادی این نشست بر عهده حجج اسلام و المسلمین آقایان سلیمانی امیری و بهرام دلیر می باشد. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوالحسن غفاری خواهد بود. لازم به ذکر است این نشست صبح روز دوشنبه ۲۹ دی ماه ۹۳ از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد. حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.