نشست علمی الگوی رفتاری زن و خانواده در جامعه

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،  نشست علمی الگوی سوم “الگوی رفتاری زن و خانواده در جامعه”توسط حلقه تخصصی مطالعات زن و خانواده مرکز مطالعلات بینا رشته‌ای وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، روز سه‌شنبه مورخ 30  آذرماه جاری در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر فرج الله هدایت‌نیا به عنوان ارایه دهنده و دکتر محمود حکمت نیا و سرکار خانم دکتر زهرا امین مجد به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

نشست “الگوی رفتاری زن و خانواده در جامعه” روز  سه‌شنبه مورخ 30  آذرماه جاری از ساعت 8:30 تا 11:30 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.