نشست تخصصی «اصل جواز تصرف در طبیعت»

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی “اصل جواز تصرف در طبیعت”دومین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک توسط دبیرخانه این همایشمستقر در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحب‌نظران این حوزه روز پنج شنبه مورخ ۲ دی ماه جاری در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی ابوالحسن حسنی به عنوان ارایه دهنده و حجت الاسلام سید سجاد ایزدهی و دکتر محمود حکمت‌نیا به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دومین نشست از سلسله نشست‌های همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک با عنوان”اصل جواز تصرف در طبیعت”روز پنج‌شنبه ۲ دی ماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان این حوزه در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.