رونمایی از اثر دکتر فرشاد مهدی‌پور رییس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها آیین رونمایی از کتاب “خبرگزاری‌های ایران به ضمیمه محیط‌شناسی راهبردی سایت‌های خبری” به قلم دکتر فرشاد مهدی‌پور رییس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه و رضا مقدسی روز پنجشنبه مورخ 11 آبان‌ماه جاری در نمایشگاه مطبوعات برگزار خواهد شد.

در این مراسم دکتر عادل پیغامی دانشیار دانشگاه امام صادق و نویسنده کتاب اقتصاد رسانه، دکتر احمد خادم‌المله مدیرعامل پیشین خبرگزاری ایرنا و مدرس دانشگاه، آقای مهدی فضایلی مدیرعامل پیشین خبرگزاری فارس و مدرس دانشگاه و دکتر وحید خاشعی استادیار دانشگاه علامه طباطبایی و نویسنده کتاب مدیریت رسانه حضور خواهند داشت.

آیین رونمایی از کتاب “خبرگزاری‌های ایران به ضمیمه محیط‌شناسی راهبردی سایت‌های خبری” به قلم دکتر فرشاد مهدی‌پور و رضا مقدسی روز پنجشنبه مورخ 11 آبان‌ماه جاری از ساعت 13:30 الی 15:00 با حضور علاقمندان و صاحب‌نظران این حوزه در تالار شماره 2 نمایشگاه مطبوعات واقع در مصلی تهران برگزار خواهد شد.