ارتقاء حجت الاسلام و المسلمین سید سجاد ایزدهی به رتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در دوازدهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ 17/12/94 برگزار شد،‌ حجت الاسلام و المسلمین سید سجاد ایزدهی مدیر گروه سیاست پژوهشکده نظام های اسلامی پژوهشگاه به رتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین سید سجاد ایزدهی مدیر گروه سیاست پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از سال 1389 فعالیت خود را با پژوهشگاه آغاز نموده است. از ایشان تا کنون تحقیقات متعددی همچون حکومت و مشروعیت –نظارت بر قدرت در فقه سیاسی –مصلحت در فقه سیاسی –بصیرت سیاسی –فعالیت سیاسی –رهبر و رهبری –چیستی فقه نظام سیاسی –مشارکت سیاسی در حکومت اسلامی و مقالاتی از قبیل:  مردم ساللاری دینی – نراقی و علل پیدایش نظریه ولایت فقیه –مشروعیت حکومت از دیدگاه امام علی (ع) – مکاتب،گفتمان و پارادایم فقه سیاسی از دیدگاه آیت الله خامنه ای – مام خمینی، آزادی و حق تعیین سرنوشت – نگرشی به فقه سیاسی علامه شرف الدین – نظارت برقدرت – ایمان گرایی در نگره اندیشمندان غربی – عقل گریزی در ایمان مسیحی – ملاک مشروعیت حکومت امام علی (ع) – نواندیشی دینی در عرصه اجتهاد – نظارت در اصلاح الگوی مصرف – کارآمدی نظام جمهوری اسلامی – چیستی نوگرایی در فقه شیعه – اندیشه سیاسی ملا احمد نراقی و … منتشر شده است.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین ایزدهی در چهار تحقیق انسان سیاسی در فقه سیاسی –  نظریه تعطیل حکومت و نقد آن-  اندیشه سیاسی شیخ جعفر کاشف الغطا – مبانی فقه سیاسی به عنوان ناظر و مشاور حضور فعال داشته اند.

لازم به ذکر است تا کنون دوازده تن از اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه به درجه دانشیاری ارتقاء پیدا کرده اند.