اثر ارزشمند دانشنامه فاطمی(س) به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هفدهمین همایش کتاب سال حوزه صبح امروز با حضور مراجع عظام تقلید، مدیران و نخبگان حوزه های علمیه در مدرسه امام کاظم(ع) با اعلام برگزیدگان در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این همایش که با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی مرجع عالیقدر جهان تشیع  و ارائه گزارش حجت الاسلام حقی دبیر علمی همایش همراه بود از صاحبان ۱۳ اثر در بخش برگزیدگی، هشت اثر در بخش شایسته تقدیر و ۱۸ اثر در بخش شایسته تحسین با حضور آیت‌الله سبحانی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر رشاد، آیت‌الله مسعودی خمینی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عماد معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و حجت‌الاسلام مهدی حقی دبیر همایش کتاب سال حوزه تجلیل شدند.

در بخش کتب مرجع این همایش پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اثر ارزشمند دانشنامه فاطمی(س)مورد تقدیر قرار گرفت.