به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مهدی انجیدنی مدیر پیام رسان گپ با حضور در ویژه برنامه تلویزیونی صفر و یک با مشارکت مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه روی آنتن زنده شبکه چهار سیما می رود با اشاره به تشابه نام “گپ” و “آی گپ”گفت: در همین مدت کوتاه هردو پیام رسان شناخته شده و جایگاه خود را دارند.
محمدرسول کاظمی مدیر فنی پیام رسان آی گپ در این باره افزود: گپ کلمه ای جا افتاده در میان مردم خاورمیانه است و از نظر ما این تشابه اسمی مشکلی نیست.
وی ادامه داد: از سال ۹۴ شرکت ما ثبت شده است و اولین نسخه ای که از آی گپ منتشر شد در ابان ماه همان سال بود.
انجیدنی با اشاره به مالکیت گپ افزود: شرکت ما سال ۷۹ اغاز به کار کرده و در سال ۸۴ به “توسعه سامان” تغییر نام دادیم و تا سال ۹۰ در حوزه های مختلف فعالیت داشتیم.
وی تصریح کرد: هدف ما ارایه خدمات در سطح زیرساخت بود و سعی کرده ایم روی قابلیت پرداخت کار کنیم.
مدیر پیام رسان گپ اظهار کرد: باید ارتباط و تعامل میان یکسری از پیام رسان ها وجود داشته باشد.
انجیدنی ادامه داد: با وجود همه محدودیت های اعمال شده، امکاناتی که در پیام رسان “گپ” وجود دارد در “بله” وجود ندارد.
کاظمی با اشاره به مزیت های رقابتی آی گپ ، افزود: قبل از فیلترینگ تلگرام که در دی ماه سال پیش اتفاق افتاد ما ۱۲۰هزار کاربر داشتیم که حدود ۲۰ تا ۳۰هزار کاربر در خارج از کشور بودند.
وی ادامه داد: هدف اصلی ما این بود که توان داخلی مان را بتوانیم به نمایش بگذاریم.
مدیر پیام رسان آی گپ اظهار کرد: بحث پیام رسان بسیار مهم است چرا که با حریم خصوصی افراد در ارتباط است و مردم باید این اطمینان را داشته باشند که وقتی فایلی را جابه جا میکنند یک حریمی میان آنها و پیام رسان وجود دارد.
کاظمی افزود: یکی از مزیت های آی گپ این است که ما تماس کاربر به کاربر را داریم.
انجیدنی با اشاره به امنیت پیام رسان گپ، گفت: تمام سرمایه ما مشتری هایمان هستند و بخش بزرگی از سرمایه ما برای ایجاد یک بستر امن بوده است و در این زمینه بسیار تلاش کرده ایم .
انجیدنی با اشاره به برنامه گپ برای کسب درآمد، گفت: گپ یک زیرساخت کاملا تجاری است و درامد زاست.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ سرویس محتوایی در گپ ارائه می شود.
کاظمی با اشاره به برنامه آی گپ برای کسب درامد گفت: مدل تجاری ما مبتنی بر کاربر است اما در دراز مدت به نتیجه خواهیم رسید.
وی در پاسخ به این سوال که اگر مراجع قانونی از پیام رسان ها، محتوا بخواهند چه عکس العملی خواهید داشت، افزود: تا امروز هیچ ارگان یا نهادی چنین چیزی را از ما نخواسته چرا که اگر این کار را انجام دهد تیشه به ریشه تمام پیام رسان های داخلی زده است.
مدیر پیام رسان آی گپ اظهار کرد: متن پیام یک فرد جزء حریم خصوصی آن شخص است.
انجیدنی در پاسخ به این سوال که اگر مراجع قانونی از پیام رسان ها محتوا بخواهند چه عکس العملی خواهید داشت، گفت: ما در اصل ۲۵ قانون اساسی تاکید شده است که باید حریم خصوصی افراد حفظ شود.
وی ادامه داد: قطعا ما بعنوان یک پیام رسان هیچ اطلاعاتی را نخواهیم داد.
مدیر گپ افزود: اینطور نیست که مردم فکر کنند یک عده ای در شرکت های پیام رسان نشسته اند و پیام هایشان را می خوانند.
انجیدنی گفت: اگر تلگرام فیلتر هم نشود گپ با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد چون تعهد سازمانی داریم.
کاظمی با بیان اینکه در آی گپ۷۵۰ هزار مخاطب داریم، گفت: من یکی از مخالفین فیلترینگ تلگرام هستم اما خوب است که یک لحظه تلگرام را فیلتر و سپس رفع کنند تا ببینیم چه اتفاقی در پیام رسان های داخلی خواهد افتاد.
انجیدنی با اشاره به گرافیک گپ، گفت: پیام رسان گپ از فردا یک نسخه ای را منتشر میکند که از سه رابط کاربری استفاده می شود.