نشست علمی ابعاد فقهی و حقوقی تعیین توالی ژنتیکی و ویرایش ژن در مواد غذایی توسط هوش مصنوعی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پنجمین نشست علمی در راستای همایش ملی «مطالعات نظری- دینی علوم زیستی و زیست فناوری» با موضوع «ابعاد فقهی و حقوقی تعیین توالی ژنتیکی و ویرایش ژن در مواد غذایی توسط هوش مصنوعی » توسط هسته مطالعات دینی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه با همکاری مرکز تعاملات علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

این نشست علمی با ارائه دکتر فاطمه فلاح تفتی استادیار دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.

 نشست علمی «ابعاد فقهی و حقوقی تعیین توالی ژنتیکی و ویرایش ژن در مواد غذایی توسط هوش مصنوعی»، شنبه ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۳، ساعت ۰۹:۰۰ به صورت مجازی تحت نرم افزار اسکای‌روم برگزار می‌شود.

همچنین علاقه مندان می توانند جهت حضور آنلاین در این نشست اینجا کلیک نمایند.