دوره آشنایی با الحاد مدرن در علوم جدید برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دوره آشنایی با الحاد مدرن در علوم جدید، توسط مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه با همکاری مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه به همراه ارتباط رسانه ­ای با اندیشمندان غربی در حوزه ­های مختلف برگزار می‌شود.

عناوین پنج بخش این کارگاه علمی به شرح ذیل است:

1. الحاد فلسفی و رابطه آن با دین و علم

دکتر حمیدرضا شاکرین (دانشیار گروه منطق فهم دین، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
دکتر نیما نریمانی (دانش ­آموخته دانشگاه شریف و دارای دکترای فلسفه دین از دانشگاه تهران)

1. الحاد مدرن و فیزیک نوین

دکتر مهدی گلشنی(استاد دانشگاه شریف)
دکتر علی رفسنجانی (فارغ التحصیل دانشگاه شریف)
دکتر جواد تقی زاده فیروزجایی (عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر)

1. الحاد مدرن و زیست شناسی تکاملی

دکتر یوسف دانشور (دکترای فلسفه دین از کالج سنت مایکل تورنتوی کانادا)

1. الحاد مدرن و علوم شناختی

دکتر علیرضا قائمی ­نیا (دانشیار گروه معرفت­ شناسی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
دکتر محمد جمالی ( دانش آموخته دانشگاه شریف)

1. مطالعات کاربردی در رابطه با الحاد عملی

دکتر ابوالفضل ساجدی (دکترای فلسفه دین از دانشگاه کونکوردیای کانادا، استاد تمام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره))
دکتر محمد جعفری (دکترای فلسفه دین و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره))

شروع دوره “آشنایی با الحاد مدرن در علوم جدید”، از  ۱۴ آذرماه ۱۴۰۱ خواهد بود و هزینه ثبت نام ۲۵۰/۰۰۰ تومان می باشد که تخفیف ۳۰ درصدی ویژه دانشجویان دکتری و طلاب سطح ۳ به بالا و هم چنین ۵۰ درصد تخفیف برای ثبت‌نام گروهی در نظر گرفته شده است.

علاقمندان جهت ثبت نام در این گارگاه علمی، به لینک زیر مراجعه نمائید.

iict.ac.ir/events

همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات و هماهنگی بیشتر با شماره تماس  ۰۹۳۳۱۰۰۲۶۷۲ (آقای جهانی) تماس حاصل نمائید.

دریافت فایل برنامه زمان بندی

برنامه زمان بندی بهمن ماه، متعاقباً اعلام می گردد.