هم‌اندیشی علمی جایگاه دانش کلام و فلسفه دین در دوران معاصر

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هم اندیشی علمی با موضوع “جایگاه دانش کلام و فلسفه دین در دوران معاصر” توسط گروه گروه کلام با همکاری مجتمع آموزش عالی بنت الهدی (وابسته به جامعه المصطفی العالمیه) به صورت حضوری برگزار می‌شود.

این نشست علمی با حضور و ارائه حجج‌الاسلام و المسلمین آقایان محمد عرب صالحی، محمدصفر جبرئیلی، محمدحسن قدردان‌قراملکی، محمد کاشی‌زاده، سیدسجاد ایزدهی، محمدجواد رودگر، قاسم ترخان، حمیدرضا شاکرین و محمد باقر پورامینی برگزار خواهد شد.

هم اندیشی علمی با موضوع “جایگاه دانش کلام و فلسفه دین در دوران معاصر” روز دوشنبه مورخ ۳۰ آبانماه سال جاری ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار می شود.