حجت الاسلام قاسم ترخان قائم مقام ریاست «قرارگاه جهادی اندیشه» شد

به گزارش اداره  روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به دنبال تشکیل قرارگاه جهادی اندیشه آیت الله علی اکبررشاد طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم ترخان را به عنوان  قائم مقام ریاست «قرارگاه جهادی اندیشه» منصوب نمود.

در حکم انتصاب حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم ترخان آمده است:

«وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا، وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ».

«إِنَّ اَلْجِهَادَ بَابٌ فَتَحَهُ اَللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِيَائِهِ، وَ سَوَّغَهُمْ كَرَامَةً مِنْهُ لَهُمْ، وَ نِعْمَةٌ ذَخَرَهَا؛ وَ اَلْجِهَادُ لِبَاسُ اَلتَّقْوَىٰ، وَ دِرْعُ اَللَّهِ اَلْحَصِينَةُ، وَ حِصْنُهُ اَلْوَثِيقَةُ».

اکنون که حسب تقدیر الاهي، باب جهاد به روی اهلش گشوده شده است، و محور جبهه‌ی مقاومت، و میهن عزیز و ملت بزرگ ما، در معرض امتحان تاریخی دیگری قرارگرفته است؛ اصحاب فکر، فقه و فرهنگ، رسالتي بس بزرگ و برجسته بر عهده دارند.

همسنگران پژوهشگاه که همواره در عرصه‌ی اندیشه‌ی و عمل جهادي پیشگام و پیشتاز بوده‌اند، در این شرائط تاریخي و تاریخساز نیز، در صددند تحت فرمان زعیم حکیم و شجاع خویش، در کنار اقشار مختلف ملت، بویژه نیروهای مسلّح همیشه فاتح و قهرمان جمهوری اسلامی، فراخور اهداف و رسالت این نهاد نوراني نقش‌ درخور و شایانی ایفاء ‌کند.

مدیریت استعدادها و استطاعتهای آحاد و واحدهای سنگرگاه پژوهشگاه، و بکارگیری ظرفیّتهای تشکل‌ها، طبقات مختلف و شخصیت‌های همسو، و هم افزایی و تعامل با نهادهای همگن، نیازمند تدبیر و تلاش مناسب و ساماندهي شایسته است؛ لهذا ضمن انتصاب جناب عالی (که بحمدالله از تجارب و تواناییهای برجسته‌ای برخودارید) به عنوان قائم مقام ریاست «قرارگاه جهادی اندیشه»، وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامي، تقاضا می‌کنم: با قدرت و سرعت مقتضي شرائط کنوني، و با همکاری همه‌ی مدیران، اعضای هیات علمي و کارشناسان، نسبت به راه‌اندازي قرارگاه، و آغاز فعالیتهایی که در هم‌اندیشي بیست و هشتم خرداد ۴۰۴ همسنگران، مطرح شد اقدام فرمایید.

تنظیم و ارائه‌ی برنامه‌ی قرارگاه، راه اندازی اطاقهای فکر، تاسیس مرکز پاسخ به شبهات، و برقراری ارتباط با تشکل‌ها، طبقات مختلف و شخصیت‌های همسو، و تعامل فعّال با نهادهای همگن، مورد تاکید مضاعف است.

قطعا همه همکاران عزیز، بویژه مدیران و اعضای هیات علمی، با لحاظ اولویّت قاطع مأموریّت قرارگاه، کمال همکاری را با جناب عالی به عمل خواهند آورد.

«رَبَّنا أَفرِغ عَلینا صَبراً، وَ ثَبِّت أقدامَنا، وَ انصُرنا عَلی القَومِ الکافِرین».

علي‌اكبر رشاد   ۲۸، ۳، ۴۰۴

 

لازم به ذکر است حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم ترخان پیش از این مدیر گروه تخصصی علوم انسانی قرآنی پژوهشگاه بود که نظر به اهمیت نقش آفرینی در قرارگاه جهادی اندیشه از مسئولیت قبلی خویش کناره گیری نمود.