به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،حجت الاسلام دکتر سیدحسین میر معزی عضو هیات علمی پژوهشگاه و دبیر ستاد حوزوی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در نشست خبری این ستاد، با اشاره به پیشینه تشکیل ستاد حوزوی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اظهار کرد: پس از دیدار رهبر معظم انقلاب با نخبگان در سال ۸۹ در زمینه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ایشان تأکید کردند تدوین این سند کار دولت نیست، و در سال ۹۰ نیز مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تشکیل شد.
مدیر مرکز مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت ادامه داد: در داخل مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت نیز ۱۵ اندیشکده با حضور بیش از ۲۰ نفر از اساتید برتر حوزوی و دانشگاهی به بررسی سند پرداختند و به صورت کلی در جریان گفتوگوی نخبگانی در تنظیم سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت ۳ هزار نفر مشارکت داشته ند.
وی در ادامه به مأموریت های مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اشاره کرد و افزود: نظریه پردازی و تولید فکر در راستای پیشرفت اسلامی، ایجاد گفتمان میان نخبگان و تدوین سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از مأموریت های این مرکز به شمار می روند.
حجت الاسلام والمسلمین میر معزی خاطرنشان کرد: پس از ابلاغیه رهبر معظم انقلاب برای بررسی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در مهر ۱۳۹۷، ایشان در کنار برخی نهادها همانند مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، خطاب به حوزه و دانشگاه نیز بیان کردند به بررسی عمیق برای ارتقاء این سند بپردازند در نتیجه آیت الله اعرافی در جلسه معاونین با تأکید بر پیگیری مطالبه رهبر معظم انقلاب، دستور تشکیل ستاد حوزوی ترویج و ارتقاء سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در مرکز مطالعات راهبردی حوزه و روحانیت را صادر کردند.
وی افزود: روحانیت در تدوین سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت و جلسات گفتمانی بررسی این سند حضور داشت اما این حضور با تمام ظرفیت نبود که پس از ابلاغیه رهبر معظم انقلاب برای بررسی این سند ظرفیت بیشتری از متخصصان حوزوی پای کار آمدند.
عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با اعلام خبر ارسال نتایج جمع بندی شده در ستاد حوزوی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت خدمت رهبر معظم انقلاب، ادامه داد: نتایج جمع بندی شده بررسی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در قالب ده جلد در اسفندماه سال ۹۸ با امضای آیت الله اعرافی تقدیم رهبر معظم انقلاب شد.
حجت الاسلام والمسلمین میر معزی با اشاره به ابراز خشنودی رهبر معظم انقلاب نسبت به بررسی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، گفت: ایشان پس از بررسی نتیجه کار مرقوم کردند «از مدیریت محترم حوزه های علمیه به خاطر این جریان سازی مبارک و محصول با ارزش آن صمیمانه قدردانی شود. آماده به کار بودن نیروهای فکری در حوزه های علمیه در عرصه اندیشه ورزی و چه در مرحله تحقق بخشیدن به الزامات عملی این حرکت گسترده، مژده بزرگی است که خدای کریم و علیم را باید به خاطر آن سپاسگزاری کرد».
وی افزود: رهبر معظم انقلاب نامه دیگری نیز برای رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال و مرقوم می کنند«نظرات ارائه شده به مرکز تدوین سند الگوی پیشرفت ارائه شود با سفارش مؤکد بر بهره برداری و تعامل با جریان حوزوی مذکور».