نشست تخصصی حکم شرعی مصرف محصولات تراریخته برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت دبیرخانه همایش ملی فقه مهندسی ژنتیک، سومین پیش نشست این همایش با عنوان “حکم شرعی مصرف محصولات تراریخته بر اساس ادله مرتبط با ضرر” روز چهارشنبه مورخ ۲۹ دی‌ماه جاری با حضور نخبگان و صاحبنظران این حوزه در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین محسن عرفایی به عنوان ارایه دهنده و آقایان ابوالحسن حسنی و دکتر محمود حکمت‌نیا به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

نشست “حکم شرعی مصرف محصولات تراریخته بر اساس ادله مرتبط با ضرر” روز چهارشنبه مورخ ۲۹ دی‌ماه جاری از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.