به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاعرسانی پژوهشگاه فرهنگ اندیشه اسلامی حجتالاسلام علی ذوعلم رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه در دروه آموزشی تربیت مدرس معارف انقلاب اسلامی، در محل مدرسه تخصصی قرآن و عترت مشهد، پیرامون ضرورت آشنایی با اندیشههای انقلاب، گفت: امام خمینی(ره) در آغاز سرنگونی رژیم شاهنشاهی درباره اتحاد جوامع اسلامی صحبت کردند و امروز در کشورهای اسلامی منطقه شاهدیم که زمینههای انقلاب خواهی مردم فراهم شده است.
ذوعلم با اشاره به دشمنی دشمنان انقلاب و حفظ، تداوم و بقای آن به عنوان یک معجزه، یادآور شد: امروز انقلاب اسلامی نیرو های تازه نفس نیاز دارد، زیرا توطئه های دشمن روز به روز پیچیده تر می شود و از طریق شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی فعالیت می کنند و عده ای نیز در داخل کشور هستند که قلم خود را در اختیار استکبار قرار دادهاند و علیه آنچه که رهبر انقلاب اسلامی نقشه راه بیان می کنند ، مطلب مینویسند.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه می بایست به روشنگری بپردازند و قلم فرسایی کنند، گفت: حوزههای علمیه به عنوان یاوران اصلی انقلاب در همه بخش های نظام اسلامی بیش از گذشته باید نقش هدایت گری داشته باشند و تصویری درست برای مردم ترسیم کنند.
حجتالاسلام ذوعلم در ادامه با اشاره به کار فرهنگی در تربیتی نیروهای انقلابی پس از جنگ تحمیلی، اظهار داشت: پس از دوران دفاع مقدس، با عرصه جنگ نرم به روش های گوناگون روبرو هستیم و در این میان، آنچه که سیاست مداران و قدرتمندان در جهان و جوامع می خواهند بیش از گذشته تبلیغ کنند، توسعه برهنگی در بین زنان است.
وی به بروز بدحجابی با تلاش دشمن در جامعه اشاره و خاطر نشان کرد: آنان به دنبال این امر هستند که هویت اسلام ناب محمدی را از انقلاب بگیرند یعنی نماد و تابلو اسلام ناب که ولایت فقیه است را از آن جدا و به اسلام آمریکایی تبدیل کنند.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه با اشاره به لزوم الگوگیری از بزرگان حوزه، افزود: امام خمینی(ره) بسیار روشنفکر بودند و کشف الاسرار، محصول روشنفکری ایشان است که در دفاع از تشیع، روحانیت و اسلام نوشتهاند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) پایه گذار انقلاب در فضای دینی در ایران هستند و تا قبل از گفتمان ایشان، واژه انقلاب به گروه های مارکسیتی و غیر اسلامی در ایران اختصاص داشته است، اظهار داشت: بنیانگذار جمهوری اسلامی کاری کرد که نگاه روشنفکران به قم و روحانیت تغییر کند و بعد از پیروزی انقلاب نیز نسبت به وحدت حوزه و دانشگاه تاکید شد که متاسفانه این دو نهاد از این مقوله مهم غافل مانده اند.