نقد و بررسی دانشنامه ایران – ۲

منبع :

مجله ایران نامه / سال دوازدهم . صفحه ۳۶۹ الی ۳۸۰

قسمتی از متن مقاله :

با انتشار آخرین جزء از جلد ششم دانشنامه ایران، در جدود ثلث کار تدوین این دایره المعارف عظیم به سر رسید. انتشار این گنجینه گرانبها و ماندگار که بدرستی شناسنامه ایرانیان نامیده شده ، زیر نظر استاد احسان یارشاطر ، رئیس مرکز ایران شناسی دانشگاه کلمبیای نیویورک،‌از سال ۱۹۸۲ آغاز شد. تا کنون چهل و هفت جزء صد و دوازده صفحه ای دانشنامه ( تا حرف D) در شش جلد کامل قطع بزرگ به طور مرتب منتشر شده است.

دانشنامه ایران مجموعه ای است از مقالات بلند و کوتاه ه به زبان انگلیسی و به ترتیب الفبائی ، درباره تاریخ و فرهنگ ایران ، اقوام ایرانی بان و قسمت هایی از خاورمیانه و آسیا که با ایران پیوند نزدیک داشته اند.

در تألیف این مقاله صدها تن محقق و متخصص طراز اول از سراسر جهان با دانشنامه همکاری می کنند. تدوین و تنظیم و تصحیح مقاله ها به اهتمام یک هیأت ویراستار در دفتر دانشنامه و باکمک بیست  چهار تن ویراستار مشاور که هریک در رشته ای  تخصص دارند انجام می شود.

دانلود مقاله : نقد و بررسی دانشنامه ایران – ۲