دانشنامه و دانشنامه نگاری در ایران گذشته، حال، آینده-۱۴

عنوان مقاله : دانشنامه و دانشنامه نگاری در ایران گذشته، حال، آینده-۱۴
نویسنده : قاسملو، فرید
منبع : مجله بیمه و توسعه – بهار ۱۳۸۴ – شماره ۱ (از صفحه ۷۰ تا ۷۴)
قسمتی از متن مقاله :مصاحبه با جناب آقای فرید قاسملو پژوهشگر تاریخ علم دانشنامه و دانشنامه ن‏گاری از جمله علومی است که طی دهه اخیر به یکی از بخشهای اصلی حیطه نشر کشور تبدیل شده‏ است و از حیث بودجه ‏های تخصیص یافته و نیروهای انسانی فعال سهم بسزایی را به خود اختصاص داده است.در این نوشتار سعی می‏کنیم تا با رشد سریع این علم در ایران به روند تاریخی دانشنامه و دانشنامه‏ نگاری و مسایل و مشکلات پیش‏ روی بپردازیم.بدین منظور مصاحبه‏ ای با جنب آقای فرید قاسملو انجام دادیم که در ادامه و پس از معرفی این پژوهشگر محترم‏ حیطه تاریخ علم کشور به آن می‏پردازیم. فریدقاسملو،پژوهشگر تاریخ علم است که در پرونده علمی و پژوهشی ایشان سمتهای فراوانی دیده می‏شود که از آن‏ جمله‏ اند: کارشناس ارشد فرهنگ و زبانهای باستانی،عضو هیئت علمی بنیاد دائره المعارف اسلامی،عضو گروه تاریخ علم بنیاد دایره المعارف اسلامی،عضو دایره المعارف پزشکی ایران و اسلام وابسته به فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران‏ و عضو شورای مرکز تقویم دانشگاه تهران.
دانلود مقاله : دانشنامه و دانشنامه نگاری در ایران گذشته، حال، آینده-۱۴