نشست مدیرعامل مرکز پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و شورای عالی دانشنامه قرآن‌شناسی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، جلسات شورای عالی علمی دانشنامه قرآن‌شناسی از روز سه‌شنبه مورخ ۱۳ تیرماه جاری در جوار بارگاه ملکوتی علی‌ابن موسی الرضا علیه السلام برگزار گردید.

حجت الاسلام و المسلمین شریعتی‌تبار مدیرعامل مرکز پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و حجت ‌الاسلام مؤمن‌زاده مدیر گروه قرآن این مرکز روز چهارشنبه مورخ ۱۴ تیرماه جاری در جلسه شورای عالی علمی دانشنامه قرآن‌شناسی در مشهد مقدس حضور یافته و ضمن عرض خیر مقدم به شرح مطالبی در خصوص روند کار و ارایه گزارش از گروه قرآن آن مجموعه پرداختند و همچنین در جریان برگزاری جلسات شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی پژوهشگاه قرار گرفتند.

در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور شورای علمی دانشنامه قرآن‌شناسی در جوار بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج علی‌ابن موسی الرضا(ع) به ادامه همکاری‌های فیمابین تاکید شد.

در پایان ریاست محترم پژوهشگاه حضرت آیت‌الله رشاد، یک دوره اثر ارزشمند دانشنامه فاطمی(س) را به حجت الاسلام و المسلمین شریعتی‌تبار مدیرعامل مرکز پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی اهدا نمودند.