دومین پیش نشست همایش ملی نقد اعتزال نو برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دومین پیش نشست همایش ملی نقد اعتزال نو صبح یکشنبه ۲۳ آذرماه جاری با سخنرانی صاحبنظران این حوزه توسط قطب علمی فلسفه دین و گروه منطق فهم دین پژوهشکده حکمت و دین پژوهی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم برگزار می شود.

در این نشست علمی آقای دکتر میثم توکلی بینا و آقای دکتر بیژن عبدالکریمی به سخنرانی خواهند پرداخت همچنین دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد کاشی زاده خواهد بود.

گفتنی است در نهایت همایش ملی نقد اعتزال نو نیز دیماه سال جاری با سخنرانی مراجع عظام تقلید و اساتید حوزه و دانشگاه در قم برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است این نشست علمی صبح یکشنبه ۲۳ آذرماه ۹۳ از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.