ارتقاء آقای محسن ردادی به رتبه استادیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در سیزدهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ ۲۰/۰۲/۹۵ برگزار شد،‌ آقای محسن ردادی عضو هیأت علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه به رتبه استادیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است آقای محسن ردادی از سال ۱۳۹۱ همکاری خود را با پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آغاز کرده است. ایشان دارای مدرک دکتری از دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی بوده و از ایشان تحقیقات متعددی از قبیل:منابع قدرت نرم؛ سرمایه اجتماعی در اسلام – نظریه اعتماد سیاسی با تاکید بر گفتمان اسلامی –پدیده ی تجدید نظرطلبی در انقلاب اسلامی –سرمایه ی اجتماعی عدالت محور در اندیشه ی امام خمینی و امام خامنه ای ومقالات زیادی همچون: کژکارکردهای سرمایه ی اجتماعی و نقش دین در بهبود آن –زمینه ی سرمایه ی اجتماعی در اندیشه ی امام خمینی(ره) – تحلیل مضمونی اعتماد سیاسی در اندیشه ی آیت االله خامنه ای –سرمایه ی اجتماعی و امنیت اجتماعی – واکاوی علل و نتایج تقابل پیامبران و مستکبران بر اساس آموزه های قرآن کریم و … منتشر شدهاست.

همچنین دکتر محسن ردادی عضو هیأت علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی در » هفتمـین دورهی جشـنواره ی فارابی»  و جشنواره ی سالانه ی پژوهشـی دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان پژوهشگر برتر شناخته شده اند.