نشست علمی “مهندسی حجاب و عفاف با رویکرد تفسیر تنزیلی”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی با عنوان “مهندسی عفاف و حجاب با رویکرد تفسیر تنزیلی”به همت گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشگاه و با حضور و سخنرانی صاحبنظران و علاقمندان این حوزه در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در شهر مقدس قم برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم بهجت پور به عنوان ارائه دهنده ایراد سخنرانی داشته و آیت الله علی اکبر رشاد و دکتر محمود حکمت نیا نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام سعید داوودی می باشد.

لازم به ذکر است این نشست عصر دوشنبه، ۲۶ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.