نشست علمی درآمدی بر تحلیل فرهنگی- اجتماعی راه پیمایی اربعین

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه فرهنگ پژوهی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی در نظر دارد تا چهارشنبه ۱۵ بهمن از ساعت ۱۰ تا ۱۲ نشست علمی درآمدی بر تحلیل فرهنگی- اجتماعی راه پیمایی اربعین را برگزار کند.دبیر نشست آقای فرشاد مهدی پور عضو هیأت علمی گروه فرهنگ پژوهی خواهد بود، سخنران نخست این نشست دکتر حسن خجسته استادیار دانشکده صدا و سیما و رئیس پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است که با موضوع؛ راهپیمایی اربعین، بازنمایی رسانه ای از فرصت ها و چالش ها، به سخنرانی خواهد پرداخت.سخنران دوم دکتر مسعود معینی پور، عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و رئیس مرکز رصد و تعاملات راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم می‌باشد که با موضوع ظرفیت های فرهنگی و تمدنی راه پیمایی اربعین سخنرانی خواهد کرد.همچنین حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم، رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه و دکتر حسن بنیانیان، رئیس موسسه پیوست نگاری فرهنگی به عنوان ناقدان این نشست سخنرانی خواهند کرد. گفتنی است این نشست در محل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس تهران، خیابان شهید بهشتی، حیابان شهید احمد قصیر، کوچه پژوهشگاه (۲)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد. حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.