نشست تخصصی دین و خرافه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی دین و خرافه به همت قطب علمی فلسفه دین، صبح پنج شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه جاری با سخنرانی صاحبنظران این حوزه در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی آقایان دکتر سید حسین شرف الدین و دکتر قاسم جوادی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است قطب علمی فلسفه دین که با مجوز وزارت علوم و زیر نظر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حال فعالیت است در سال ۹۳ به عنوان تنها قطب علمی برتر کشور در حوزه علوم انسانی مورد تقدیر قرار گرفت.

لازم به ذکر است، این نشست، پنج شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۴ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ صبح  با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.