ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ششمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی، با حضور آثار پژوهشگاه و کانون اندیشه جوان، صبح روز شنبه ۲۳ آبان ماه کار خود را آغاز کرد و تا عصر روز چهارشنبه ۲۷ آبان ادامه خواهد داشت.

این نمایشگاه که مصادف با بیست و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی است از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر در مرکز آفرینش های فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان_ سالن حجاب پذیرای علاقمندان کتاب است.

گفتنی است این دوره از نمایشگاه تخصصی کتاب با حضور بیش از ۱۸۰ ناشر معتبر دانشگاهی و همچنین حضور پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و کانون اندیشه جوان برپا شده است.

لازم به ذکر است کتاب های این نمایشگاه با تخفیف ۱۵ درصدی به مخاطبان عرضه می شود.

علاقمندان جهت حضور در غرفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی می توانند به آدرس: خیابان حجاب، مرکز آفرینش های فرهنگی–هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سالن حجاب، ‌سالن شماره ۲، راهروی b، غرفه ۳۳ مراجعه کنند.