حضور آیت‌الله رشاد در دومین کارگاه آموزشی پژوهشی فلسفه علم اصول

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی دومین کارگاه آموزشی پژوهشی فلسفه علم اصول با حضور آیت‌الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، روز چهارشنبه مورخ ۱۵ شهریور ماه جاری برگزار می‌شود.

در این کارگاه که از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در محل دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد، ساحت و ساختار فلسفه علم اصول، توسط آیت‌الله رشاد مورد بحث و واکاوی قرار خواهد گرفت.

آیت‌الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در دومین کارگاه آموزشی پژوهشی فلسفه علم اصول به بحث و بررسی ساحت و ساختار فلسفه علم اصول خواهند پرداخت. این کارگاه در روز چهارشنبه مورخ ۱۵ شهریور ماه جاری از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در محل سالن جلسات تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ویژه اساتید، طلاب سطح سه و چهار حوزه و همچنین اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار خواهد شد.