اولین نشست از سلسله نشست های اندیشه ای با موضوع”زن حقیقی”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کانون اندیشه جوان در نظر دارد با همکاری انجمن اسلامی دانشگاه الزهرا(س)، اولین نشست از سلسله نشست‌ های اندیشهای را با موضوع «زن حقیقی» در دانشگاه الزهرا(س) برگزار کند.

«فمینیسم ایرانی» عنوان اولین نشست از سلسله نشست ‌های «زن حقیقی» است که در آن با حضور محسن بدره و حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا کدخدایی، به فمینیسم در ایران و جریان‌ های فمینیستی ‌ای که در ایران شکل گرفته است و گفتمان‌ های ذیل آن و همچنین فمینیسم اسلامی پرداخته خواهد شد.

هدف از برگزاری این نشست ‌ها انجام عملیات فکری با رویکرد گفتمان‌ سازی مفهوم زن حقیقی و الزامات و اندیشه ‌های آن در بین عموم دانشجویان و نیز نقد و بررسی نظرات مطرح در حوزه زن عنوان شده است.

لازم به ذکر است این نشست روز سه‌شنبه ۲۷ بهمن از ساعت ۱۵ در سالن حورا دانشگاه الزهرا(س) به نشانی: خیابان ده‌ ونک برگزار می ‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۹۷۰۸۴۰ داخلی ۱۱۳ دفتر نشست ‌ها و همایش ‌های کانون اندیشه جوان تماس حاصل کنند.

حضور کلیه علاقمندان در این نشست بلامانع است.