ارزش اخلاقی رضایت والدین برای شرکت کودک در پژوهش

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “ارزش اخلاقی رضایت والدین برای شرکت کودک در پژوهش” توسط گروه اخلاق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحب‌نظران این حوزه در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این کرسی علمی دکتر محمدرضا جباران به عنوان ارایه‌دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر امیر غنوی و علیرضا آل‌بویه نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این کرسی نیز بر عهده مدیر گروه اخلاق پژوهشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جداری عالی خواهد بود.

کرسی “ارزش اخلاقی رضایت والدین برای شرکت کودک در پژوهش” روز پنج‌شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.