ارتقاء حجت الاسلام و المسلمین رمضان علی تبار به رتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در چهاردهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ 04/05/95 در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه برگزار شد،‌ حجت الاسلام و المسلمین رمضان علی تبار مدیر و عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه به رتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین رمضان علی تبار از سال 1387 همکاری خود را با پژوهشگاه آغاز کرده است. از ایشان آثار متعددی منتشر شده است. برخی از کتب و مقالات ایشان عبارتند از: الگوهای تدریس دروس معارف، اصول مشاوره و راهنمایی،‌ شیوه های برقراری ارتباط با جوانان، معیارهای ارزشیابی، اصول و فنون مشاوره دانشجوئی، مبانی کلامی فهم دین، فهم دین، مفهوم شناسی علم و یقین،‌ ماهیت معرفت دینی، سرفصلهای منطق فهم دین در مقطع کارشناسی ارشد، مهارتهای تدریس.

لازم به ذکر است تحقیق مبانی کلامی فهم دین از حجت الاسلام و المسلمین رمضان علی تبار مدیر و عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه در سال 1388 در جشنواره کتاب سال حوزه حائز جایزه برگزیده در این جشنواره شد.